Obrazky
-
- Dátum registrácie: 26 Okt 2013 18:44
Re: Obrazky
Minister Drucker: Na ministerstve zdravotníctva nevidia problém v tom, že Mária Pšenková pripravuje zákon o liekoch a vlastní lobistickú firmu.
- Prílohy
-
- Minister Drucker: Na ministerstve zdravotníctva nevidia problém v tom, že Mária Pšenková pripravuje zákon o liekoch a vlastní lobistickú firmu.
- Drucker smer.jpg (73.32 KiB) 5396 zobrazení
-
Kto háji záujmy štátu a kto mu škodí?
Slovenské drevo považujeme za strategickú surovinu národného významu,
ktorá si zasluhuje ústavnú ochranu
Cieľom predloženého návrhu ústavného zákona je pripraviť legislatívnu pôdu a ústavnú oporu pre dôkladnejšiu ochranu slovenských lesov, obmedzenie živelnej ťažby
a zastavenie nekontrolovaného vývozu dreva zo Slovenskej republiky.
ĽSNS
Slovenské drevo považujeme za strategickú surovinu národného významu,
ktorá si zasluhuje ústavnú ochranu
Cieľom predloženého návrhu ústavného zákona je pripraviť legislatívnu pôdu a ústavnú oporu pre dôkladnejšiu ochranu slovenských lesov, obmedzenie živelnej ťažby
a zastavenie nekontrolovaného vývozu dreva zo Slovenskej republiky.
ĽSNS
-
"Kým som nebol v NR SR, myslel som si, že veľa poslancov je tu zbytočných. Teraz som o tom presvedčený," vyhlásil Matovič s tým, že v parlamente sedí veľa darmožráčov. Poukázal pritom na vyprázdnenú rokovaciu sálu.
Ako hlasoval za zníženie poslancov NR SR?
Ako hlasoval za zníženie poslancov NR SR?
-
Návrh zákona zavádza definíciu neprispôsobivej osoby, ktorou je práceschopný občan, ktorý dlhodobo nepracuje alebo je dlhodobo nezamestnaný, nemá iný zdroj príjmov okrem sociálnych dávok, nepodniká, nepripravuje sa na budúce povolanie, prijal z verejných zdrojov viac finančných prostriedkov vo forme sociálnych dávok, ako do verejných zdrojov prispel vo forme odvodov a daní a v období posledných piatich rokov opakovane spáchal trestný čin ublíženia na zdraví, lúpeže, krádeže, neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo k nebytovému priestoru alebo trestného činu poškodzovania cudzej veci voči inej osobe alebo jej majetku alebo voči majetku obce v mieste trvalého bydliska alebo v posledných piatich rokoch opakovane spáchal priestupok proti verejnému poriadku alebo priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, za ktorý jej obec opakovane uložila sankciu a neviedlo to k náprave.
Cieľom návrhu zákona je posilnenie ochrany obyvateľov Slovenskej republiky a ich majetku a majetku obce pred neprispôsobivými osobami. Za neprispôsobivé chovanie je všeobecne považované také správanie sa človeka, ktoré nerešpektuje všeobecne záväzné právne a morálne normy spoločenského správania sa.
Cieľom návrhu zákona je posilnenie ochrany obyvateľov Slovenskej republiky a ich majetku a majetku obce pred neprispôsobivými osobami. Za neprispôsobivé chovanie je všeobecne považované také správanie sa človeka, ktoré nerešpektuje všeobecne záväzné právne a morálne normy spoločenského správania sa.
-
Predseda Asociácie slovenských vojakov Jozef Žarnovičan de Sarnó sa na svojom blogu ospravedlnil za čin súčasného ministra obrany, ktorý nazval podlým. Minister Peter Gajdoš, nominat Slovenskej národnej strany (SNS), totiž ocenil “krvavú lady“ Madeleine Albrightovovú.
-
Návrh na vyslovenie súhlasu Národnej rady Slovenskej republiky. Protokol o pristúpení Čiernej Hory do štruktúr NATO
-
- Dátum registrácie: 25 Nov 2013 06:44
-
30 % provízie za eurofondy? Ďakujem pekne. Nechajte si ich - Jaroslav Kuracina
Rozhovor pre Parlamentné Listy
Dnes si myslím, že Marian Kotleba má úplnú pravdu. Boli sme medzitým oslovení s viacerými ponukami na „vybavenie eurofondov“. Všetky som odmietol. Dôvod? Dvadsať až tridsať percent „provízia“ za „záruku pridelenia“. S tým, že o tých 30 % mám navýšiť cenu obstarávania... Ak sa nad tým zamyslíme, potom takmer všetko, čo je u nás obstarané za eurofondy, je obstarané nehospodárne...
Rozhovor pre Parlamentné Listy
Dnes si myslím, že Marian Kotleba má úplnú pravdu. Boli sme medzitým oslovení s viacerými ponukami na „vybavenie eurofondov“. Všetky som odmietol. Dôvod? Dvadsať až tridsať percent „provízia“ za „záruku pridelenia“. S tým, že o tých 30 % mám navýšiť cenu obstarávania... Ak sa nad tým zamyslíme, potom takmer všetko, čo je u nás obstarané za eurofondy, je obstarané nehospodárne...
-
- Dátum registrácie: 25 Nov 2013 06:44
okt. 2016 - hlasovanie za obmedzenie max. sumy za auta, najom pre verejnu spravu
SMER
SAS
SNS
mosthid
OLANO
SME rodina
lsns
nezaradeni
SMER
SAS
SNS
mosthid